Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Δημοτικό Ωδείο Πατρών – Δρομολογείται η μετεγκατάσταση του από τον Σεπτέμβριο σε νέο ενοικιαζόμενο κτίριο

Δημοτικό Ωδείο Πατρών – Δρομολογείται η ...

Για να δοθεί η αρμόζουσα λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το σημαντικό για την πόλη, εκπαιδευτικό ίδρυμα

Σε ανακοίνωση του η διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Πατρών ενημερώνει τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, ότι έχει δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση όλων των δράσεων του Δημοτικού Ωδείου από τον Σεπτέμβριο του 2020 σε νέο ενοικιαζόμενο κτίριο, ώστε να δοθεί η αρμόζουσα λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το σημαντικό για την πόλη, εκπαιδευτικό ίδρυμα και το οποίο τα τελευταία χρόνια φιλοξενείτο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Βλατερό).

Με την επανέναρξη των Δημοτικών Σχολείων και βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ που αφορούν την πανδημία (covid-19), δεν είναι εφικτό να συνεχισθούν τα μαθήματα του Ωδείου στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Ως εκ τούτου, θα ανασταλούν έως την 26η Ιουνίου 2020 οι εκπαιδευτικές δράσεις του Ωδείου, εκτός των τμημάτων Κοντραμπάσου, Φωνητικής, Ελληνικής και Jazz μουσικής, τα μαθήματα των οποίων θα συνεχίσουν να παραδίδονται στο κτίριο της Δημοτικής Μουσικής. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει ακόμη επιτραπεί από τον ΕΟΔΥ, η επανέναρξη των μαθημάτων solfege και των πνευστών οργάνων.

Σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία η πανδημία έχει ανατρέψει οποιονδήποτε προγραμματισμό, ζητούμε την κατανόησή σας, ώστε να ολοκληρωθεί (με τις απολυτήριες εξετάσεις στο τέλος Ιουλίου) μετά την 26η Ιουνίου, όσο είναι δυνατόν ομαλότερα και με ασφάλεια για όλους, το φετινό σχολικό έτος, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture