Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από τον Αύγουστο οι πτήσεις της British Airlines για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Από τον Αύγουστο οι πτήσεις της British ...

Αναμένονται 3 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο για το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς που θεωρείται αγαπημένο των Βρετανών

Τα νησιά του Ιονίου και ιδιαίτερα η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά κάθε χρόνο υποδέχονται μεγάλο αριθμό τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία αλλά και την γειτονική Ιταλία, 2 χώρες που επλήγησαν σοβαρά από τον κορωνοϊό. Mέχρι στιγμής και καθώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι πτήσεις από εξωτερικό (αναμένεται από 15/6 για 29 χώρες στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται η Αγγλία και η Ιταλία), η κίνηση στα Ιόνια νησιά είναι υποτονική. Όπως διαβάσαμε στο kefaloniapress, σε μειώσεις πτήσεων προχώρησε και η αεροπορική εταιρεία British Airways μεταφέροντας την έναρξη του προγράμματος της από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου προς ορισμένους προορισμούς, για τον μήνα Αύγουστο.

Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς είναι και δύο νησιά του Ιονίου, η πανέμορφη Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας να έχει ως εξής:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Από την 1η Αυγούστου τρεις (3) πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο (δύο μέσα στην ημέρα).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Από την 1η Αυγούστου δύο (2) πτήσεις την εβδομάδα κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Προς το νησί της Κέρκυρας οι πτήσεις από το Χίθροου με τα έως τώρα δεδομένα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο με μικρότερη συχνότητα από τον αρχικό προγραμματισμό(4 πτήσεις την εβδομάδα αντί για 11) ενώ από τον Αύγουστο και μετά θα υπάρχει αύξηση των πτήσεων.

Επίσης η έναρξη των πτήσεων της εταιρείας από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ έξω από το Λονδίνο προς την Κέρκυρα μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο.

Τέλος προς το Άκτιο της Αιτωλοακαρνανίας η αεροπορική εταιρεία British Airways θα ξεκινήσει τις πτήσεις από το Χίθροου τον Ιούλιο εκτελώντας τέσσερα (4) δρομολόγια την εβδομάδα χωρίς κάποια αλλαγή.

Οι περικοπές των πτήσεων από την Αγγλική αγορά δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, όπως αναφέρει το kefaloniapress.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις