Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Γαλλική κωμωδία "Οι Αταίριαστοι" με τον Ντάνι Μπουν έρχεται στα θερινά

Η Γαλλική κωμωδία "Οι Αταίριαστοι&q...

Από την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 - Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα

Ανοίγουν με το καλό οι θερινές κινηματογραφικές αίθουσες και ήδη οι εταιρείες διανομής έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό εξόδου ταινιών τους ενώ ευχή όλων είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται δεδομένων των δύσκολων συνθηκών η φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Η πρώτη ταινία που ντεμπουτάρει από την Σπέντζος Φιλμ λέγεται «Οι Αταίριαστοι – Le Lion» σε παραγωγή της Pathé και είναι μία Γαλλική κωμωδία διάρκειας 95 λεπτών σε σκηνοθεσία Ludovic Colbeau-Justin.

Παίζουν o δημοφιλής Γάλλος ηθοποιός Dany Boon και μαζί του οι Philippe Katerine, Sophie Verbeeck, Carole Brana και Ophélia Kolb.

Το φιλμ κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και αναμένεται να το δούμε το επόμενο διάστημα και στην Πάτρα στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο.

Περίληψη :

Ο Romain είναι ψυχίατρος και βοηθάει έναν από τους ασθενείς του να το σκάσει από το ψυχιατρείο προκειμένου να τον βοηθήσει να εντοπίσει της κοπέλα του που αγνοείται. Ο Leo Milan γνωστός ως το ΛΙΟΝΤΑΡΙ ισχυρίζεται ότι είναι μυστικός πράκτοράς. Ο Romain όμως δεν είναι σίγουρος αν είναι αυτή η αλήθεια ή ο Leo είναι ένας μεγάλος παθολογικός ψεύτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture