Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας Ρίο και Πέντε Δρόμοι – Ταλαιπωρία για τους πολίτες

Πάτρα: Χωρίς ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας Ρί...

Τι αναφέρουν στο thebest.gr στελέχη της Τράπεζας

Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες, πελάτες της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα, μετά την απόφαση του πιστωτικού ιδρύματος να καταργήσει τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, τα γνωστά ΑΤΜ, στους Πέντε Δρόμους και στο Ρίο. Το thebest.gr δέχθηκε καταγγελίες από κατοίκους των δύο περιοχών και ιδιαίτερα από συνταξιούχους που έπαιρναν τη σύνταξή τους από το μηχάνημα, χωρίς να συνωστίζονται στις τράπεζες.

Πλέον, μετά την κατάργηση των ΑΤΜ οι κάτοικοι της  πυκνοκατοικημένης περιοχής των Πέντε Δρόμων, αναγκάζονται να πηγαίνουν στα μηχανήματα της Ομόνοιας ή της οδού Παπαφλέσσα. Όπως επίσης και για τους κατοίκους της περιοχής του Ρίου, όπου θα πρέπει να έρθουν στην Πάτρα για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

Το thebest.gr απευθύνθηκε σε ανώτερο περιφερειακό στέλεχος της τράπεζας για το θέμα, ο οποίος διευκρίνισε ότι η ανάπτυξη και λειτουργία των ΑΤΜ, αποφασίζεται κεντρικά από την Τράπεζα. Ωστόσο, συμπλήρωσε, αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στα οποία βρίσκονται τα ΑΤΜ, να ζητούν την απομάκρυνση των μηχανημάτων προκειμένου να αξιοποιήσουν εμπορικά τα ακίνητά τους. Και αυτό διότι, η φιλοξενεία ενός τέτοιου μηχανήματος απαιτεί δικλείδες υψίστης ασφαλείας. 

Σε κάθε περίπτωση το ίδιο στέλεχος ανέφερε ότι η Εθνική Τράπεζα διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο ΑΤΜ στην περιοχή, ωστόσο, το ζήτημα της απουσίας ΑΤΜ από τις δύο περιοχές θα εξεταστεί στην κατεύθυνση να βρεθεί λύση.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις