Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Κυκλοφόρησε το πρώτο LP του "Dark Matters", Βαγγέλη Μουρελάτου

Κυκλοφόρησε το πρώτο LP του "Dark M...

Περιλαμβάνει 14 κομμάτια, με ήχους Electronica, Downtempo, Trip Hop και Experimental Pop

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες από την Old Bad Habits Records το LP του DarkMatters, κατά κοσμον, Βαγγέλη Μουρελάτου με τίτλο “Little Black Rose” που περιλαμβάνει 14 κομμάτια, με ήχους Electronica, Downtempo, Trip Hop και Experimental Pop.

Ο Βαγγέλης Μυρελάτος, ιδρυτής και μέλος του εναλλακτικού πατρινού hip hop συγκροτήματος Feel In και μουσικός παραγωγός με κομμάτια που έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης με το nick name Elis M. Feeling, ακολουθεί σε αυτό το LP, ως DarkMatters, έναν πιο μοναχικό δρόμο, αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.

Το νέο μουσικό project, που έχει ήδη αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, έχει ξένο στίχο και ένα έντονα μελαγχολικό ηχόχρωμα, γεγονός που αποδίδεται και στην επιθυμία του δημιουργού να μιλήσει για τη «μαύρη» περίοδο στη ζωή των ανθρώπων.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα συναισθηματικό δημιούργημα που καταφέρνει να διηγηθεί μια ιστορία που ξεκινάει στο σκοτάδι, στις 5 το χάραμα, τόσο μέσα από τις νότες όσο και μέσα από τις φωνές των Μαρία Τσέβα, Mary Irene, Alex F., Νίκου Γαλάνη, Βιβής Φωτοπούλου και Lina που συμμετέχουν ερμηνευτικά στον νέο δίσκο.

Στην κιθάρα είναι ο Γεράσιμος Γιανναδάκης, στο βιολί ο Αχιλλέας Μπέρης, στο σαξόφωνο ο Τίμος Σπανόπουλος, ενώ η ηχογράφηση έγινε από τη NoiseBox Studio.

Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά το LP εδώ: https://oldbadhabitslabel.bandcamp.com/album/obhlp001-little-black-rose?fbclid=IwAR2DEqSCfPaiF2YiTxUs6RW8Jl7bO6QenlcVhUB3vfVQeSgpf5nBu-IWT18

Τα social media accounts του DarkMatters – GR:

Youtube Videoclips: https://www.youtube.com/channel/UC9NScGsg_jopyLURfu4Xqww

Soundcloud : https://soundcloud.com/darkmattersgr

Facebook Page :  https://www.facebook.com/darkmattersGR/

Facebook Personal :  https://www.facebook.com/elis.feeling

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture