Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραμπ: «Παίρνω υδροξυχλωροκίνη εδώ και μέρες»

Τραμπ: «Παίρνω υδροξυχλωροκίνη εδώ και μέρες»

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Τι έχεις να χάσεις;» αποκάλυψε πως σκέφτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, με τους εμβρόντητους δημοσιογράφους να τον “βομβαρδίζουν” με ερωτήσεις για το αν παίρνει κάποιο φάρμακο.

Και τότε ο Πλανητάρχης… πάτησε το κουμπί: «Ναι παίρνω υδροξυχλωροκίνη εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα, κάθε μέρα παίρνω ένα χάπι. Γιατροί το παίρνουν, άρρωστοι το παίρνουν, νοσοκόμοι το παίρνουν, μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη συνάντηση του με εκπροσώπους καταστημάτων και αλυσίδων εστίασης.

Ακόμη τόνισε πως ότι έχει «μηδενικά συμπτώματα» από αυτό, ενώ αποκάλυψε πως όλα τα τεστ που έχει κάνει μέχρι στιγμής για την Covid-19, έχουν βγει αρνητικά…

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο πρώην διευθυντής αμερικανικής δημόσιας υπηρεσίας καθ’ ύλην αρμόδιας για την ανάπτυξη φαρμάκων και εμβολίων για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, ο Ρικ Μπράιτ, έκρινε χθες ότι απομακρύνθηκε από τη θέση για πολιτικούς λόγους, επειδή εναντιώθηκε στην ευρεία χρήση χλωροκίνης, ανθελονοσιακού φαρμάκου που ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε διαφημίσει επανειλημμένα, μιλώντας για «θείο δώρο» που ίσως «αλλάξει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις