Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα "ψηθούμε" - 36άρι σήμερα στην Πάτρα - Πού θα "χτυπήσει" 40άρια - ΒΙΝΤΕΟ

Θα "ψηθούμε" - 36άρι σήμερα στ...

Καιρός για μπάνιο

Πολύ ζεστό για την εποχή είναι αυτό το Σαββατοκύριακο και η Δευτέρεα. Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ από τη Θεσσαλία και βορειότερα θα εκδηλωθούν συννεφιές. Το μεγάλο βάρος του καύσωνα που θα προσεγγίσει μέχρι και τους 41 βαθμούς θα πέσει κυρίως στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει από την Τρίτη και μετά.

Σύμφωνα με το meteo.gr στην Πάτρα σήμερα Σάββατο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 36 βαθμοί κελσίου, το ίδιο και την Κυριακή 17 Μαΐου ενώ τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα φτάσει τους 28.

Η πρόγνωση του meteo πανελλαδικά

Σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία το Σάββατο 16 Μαΐου 2020. Όπως φαίνεται και στο χάρτη που ακολουθεί και παρουσιάζει την πρόγνωση της μέγιστης θερμοκρασίας, οι υψηλότερες τιμές της αναμένονται στα νότια τμήματα της χώρας (36-39 βαθμοί), ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, συμβάλλοντας στη μείωση της ορατότητας.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετός κόσμος πηγαίνει στις παραλίες για μπάνιο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και στη Δυτική Αχαΐα όπως Καλόγρια και Γιαννισκάρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις