Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Με μάσκα και γάντια για μάθημα οδήγησης- Τι γίνεται στις σχολές της Πάτρας

Κορωνοϊός: Με μάσκα και γάντια για μάθημ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Επιφυλακτικοί όσοι ενδιαφέρονται για δίπλωμα οδήγησης

Σε επανεκκίνηση βρίσκονται σιγά σιγά και οι σχολές οδηγών, σε ολόκληρη την χώρα και στην Πάτρα. Τηρώντας μέτρα ασφαλείας, οι νέοι οδηγοί ξεκινούν δειλά δειλά τα μαθήματά τους έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης.

Η κίνηση στις σχολές οδηγών της Πάτρας είναι, σε γενικές γραμμές, υποτονική με τον κόσμο να είναι επιφυλακτικός

«Μαθητές και δάσκαλος θα πρέπει μέσα στο αυτοκίνητο, κατά τα πρακτικά μαθήματα, να φορούν μάσκα και γάντια. Φυσικά στο αυτοκίνητο θα πρέπει να υπάρχει αντισηπτικό, ενώ στα καθίσματα γίνονται ψεκασμοί με ειδικό αντιμικροβιακό υγρό. Στα θεωρητικά μαθήματα υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας» εξηγεί στο thebest.gr ο δάσκαλος οδήγησης, Γιάννης Μπαλασκέρης.

Όπως αναφέρει η κίνηση στις σχολές οδηγών της Πάτρας είναι, σε γενικές γραμμές, υποτονική με τον κόσμο να είναι επιφυλακτικός, τηρώντας μάλιστα μία στάση αναμονής αφού όλα είναι μία αλυσίδα. Για παράδειγμα παίζει ρόλο αν οι φοιτητές θα επιστρέψουν στην πόλη τους ή θα κάνουν μαθήματα διαδικτυακά αλλά και η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων σε άλλους νομούς. Υπάρχουν κι εκείνοι που σκέφτονται να αφήσουν το δίπλωμα οδήγησης να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τα μαθήματα που είχαν ξεκινήσει πριν την πανδημία. 

«Μετά από πολλά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στον κλάδο μας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήρθε η πανδημία που έχει επιφέρει μία τελμάτωση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κινητικότητα από κόσμο που ενδιαφέρεται και ρωτάει, όμως επί της ουσίας και στην πράξη τα πράγματα είναι υποτονικά. Θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα το επόμενο 15νθήμερο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο έχουν παγώσει και οι ανανεώσεις των διπλωμάτων με το Υπουργείο να έχει δώσει εντολή να κατατεθούν τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις