Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Χριστίνας Αλεξοπούλου στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας

Επίσκεψη Χριστίνας Αλεξοπούλου στο Δημαρ...

Στο επίκεντρο η λειψυδρία και άλλα προβλήματα της περιοχής

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε διάφορες περιοχές του όπως η λειψυδρία και οι προσπάθειες αντιμετώπισής της. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του Δήμου για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Η βουλευτής άκουσε με προσοχή τα διάφορα θέματα, ενώ τόνισε τη δυνατότητα να υλοποιηθούν δράσεις του Δήμου μέσα από το Πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης». Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος τον προηγούμενο μήνα, οι ΟΤΑ θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν με κονδύλια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων από Εθνικούς και Κοινοτικούς πόρους (έως το 2023). Η χρηματοδότηση αυτή, μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και για την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Η περιφερειακή ανάπτυξη, έτσι όπως τη σχεδίασε και την υποστηρίζει χρηματοδοτικά το Υπουργείο Εσωτερικών, συνεχίζεται και ενισχύεται. Οι Δήμοι της Αχαΐας μπορούν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δια των εκπροσώπων της, είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις