Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρέβα Μητσοτάκη: Λανσάρει προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό!- ΦΩΤΟ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Λανσάρει προστατευτικέ...

Ανέβασε φωτογραφία στο instagram

Τη μόδα των διεθνών σχεδιαστών να λανσάρουν προστατευτικές μάσκες ενάντια στον κορωνοϊό ακολούθησε η σύζυγος του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι! Ετσι, ο οίκος της στράφηκε στη δημιουργία προστατευτικών μασκών μετά την πανδημία. 

Αυτό μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της, διαφημίζοντας τη δουλειά που έχει κάνει με τους συνεργάτες της. Οπως μπορείτε να δείτε, η Zeus n Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα στο instagram. 

Υπενθυμίζεται πως από λίγο διάστημα, πάντως, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σε ερώτημα που της είχε θέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, σχετικά με τις μάσκες, είχε απαντήσει πως η εταιρεία της φτιάχνει μάσκες και τις δίνει δωρεάν. «Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρεάν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού. 

Η Zeus n Dione, είχε δωρίσει -σε συνεργασία με τη "Νέα Οπτική"- δυο χιλιάδες μασκες ματιών στα νοσοκομεία αναφορά για τον κορωνοϊόσ τη χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight