Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετακίνηση εκτός νομού: Για ποιους λόγους μπορείτε να ταξιδεύετε μέχρι τις 18 Μαΐου

Μετακίνηση εκτός νομού: Για ποιους λόγου...

Στις 18 Μαΐου θα αρθούν οι απαγορεύσεις για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα

Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό στην ηπειρωτική χώρα έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομών ο υφυπουργός επανέλαβε ότι αυτές επιτρέπονται μόνο για λόγους τροφοδοσίας, υγείας και επαγγελματικής απασχόλησης και εφόσον αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα έγγραφα.

Επισήμανε δε ότι η άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων για την ηπειρωτική χώρα θα γίνει στις 18 Μαΐου, ενώ προς τα νησιά θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα για το πότε θα αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης. 

«Η προσπάθεια να σπάσει η αλυσίδα εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζεται, ο ιός είναι ακόμα εδώ και όλα μπορεί να αλλάξουν για το λόγο αυτό η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά με αξιολόγηση και διορθωτικές κινήσεις», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας Covid- 19 στην Ελλάδα. 

Όπως είπε, στόχος μας είναι να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω και να γίνει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων με βάση το χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις