Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Levi’s: Με πρέσβειρα τη Χάλει Μπίμπερ κόντρα στη ματαίωση του Coachella

Levi’s: Με πρέσβειρα τη Χάλει Μπίμπερ κό...

To εμβληματικό jeans brand κάνει δυναμική επιστροφή με τη γνωστή καλλονή και το Tζάντεν Σμιθ στο πλευρό της

To δημοφιλές μοντέλο, style & beauty icon Χάλει Μπίμπερ και ο ηθοποιός και μουσικός Τζάντεν Σμιθ πρωταγωνιστούν στη θερινή καμπάνια της Levi’s, η οποία θα παρουσιαζόταν στο διάσημο καλιφορνέζικο φεστιβάλ Coachella –που δυστυχώς ματαιώθηκε. Η σύζυγος του pop star Τζάστιν Μπίμπερ και ο ράπερ γιος του πασίγνωστου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, επιλέχθηκαν ως πρότυπα της σημερινής νεολαίας, καθώς η επίσημη ανακοίνωση του εμβληματικού brand των jeans αναφέρει πως αποτελούν έμπνευση «η αισιοδοξία και η αυθεντικότητα εκείνης αλλά και η οικολογική ευαισθησία εκείνου». «Τα Levi’s ήταν πάντα σύμβολο του δυναμισμού και των ικανοτήτων των νέων, οι οποίοι βρίσκουν το κουράγιο να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο»  τονίζει η Jen Sey - Senior Vice President & Chief Marketing Officer της Levi's. 

Η ίδια η Χάλει Μπίμπερ ως ambassador, ομολογεί ότι τα αξεπέραστα vintage τζιν παντελόνια 501 είναι τα αγαπημένα της και ο καθένας μας πρέπει να τα έχει στην ντουλάπα του αν και η ίδια λάτρεψε όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής με τις cut off λεπτομέρειες.  Στη φωτογράφιση που «φωνάζει» American summer, απόλαυσε τη συνεργασία με το Τζάντεν, έναν καλλιτέχνη γεμάτο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Δυστυχώς η Coachella δεν έγινε λόγω πανδημίας, αλλά η ίδια πέρασε όμορφα με την οικογένειά της μαγειρεύοντας κυρίως γλυκά, τα οποία λατρεύει.

Η Levi’s που κάνει ορμητικό come back στη διεθνή αγορά, αντιπροσωπεύει κατά την άποψή της το πνεύμα ελευθερίας και την προτροπή να είσαι αληθινός, να χαίρεσαι αυτό που είσαι, δηλαδή ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή. Πόζαρε με φυσικότητα, σχεδόν άβαφη και με ατημέλητα κυμματιστά μαλλιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View