Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα take away... πάρτυ σε πλατείες και πεζόδρομους

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα take away......

Μετά τα τελευταία γεγονότα σε Αθήνα και Περιφέρεια

Τα υπαίθρια πάρτυ ή πάρτυ τύπου … take away δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, και αναδεικνύεται σε Νο1 πρόβλημα και για την αστυνομία που προσπαθεί να το λύσει.

Από την άλλη οι αστυνομικοί διαμηνύουν οτι δεν έχουν διάθεση για σύγκρουση με όσους βγουν στις πλατείες για έναν περίπατο. Ωστόσο υπάρχει ένα επιχειρησιακό σχέδιο για το πώς θα περιφρουρήσουν πλατείες και σημεία όπου συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος.

Από την Τετάρτη, μετά τα όσα συνέβησαν το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης σε διάφορες πλατείες της χώρας σε Αθήνα και περιφέρεια, αποφασίστηκε να αυξηθούν οι περιπολίες γύρω από πλατείες και έλεγχοι αποτροπής.

Επίσης επανενεργοποιήθηκε εκ νέου το μέτρο των ηχογραφημένων μηνυμάτων από τα μεγάφωνα των περιπολικών ενώ έχει γίνει χαρτογράφηση διάφορων περιοχών όπου έχει παρατηρηθεί συγχρωτισμός πολιτών.

Στα συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχει αυξημένη παρουσία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και αστυνομικών με πολιτικά. Αυτές οι ομάδες θα ενημερώνουν αμέσως το κέντρο επιχειρήσεων και θα ακολουθεί η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις