Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Βερνίκου: Ο σύζυγός και τα παιδιά μου ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού

Μαρίνα Βερνίκου: Ο σύζυγός και τα παιδιά...

Στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και την Ελεονώρα Μελέτη

Στα «Μεσάνυχτα» της μετά-καραντίνας εποχής βρέθηκε η Μαρίνα Βερνίκου και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας της ούσα ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού. Όπως ανέφερε στην παρουσιάστρια του Alpha, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης αλλά και τα δύο από τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και μάλιστα ήταν όλοι τους από τα πρώτα καταγεγραμμένα κρούσματα στη χώρα μας.

Η γνωστή φωτογράφος περιέγραψε τις πρώτες ημέρες της ασθένειας αλλά και τα συναισθήματά της, δηλώνοντας πως δνε είχαν φόβους και αγωνίες επειδή ακριβώς ήταν τα πρώτα κρούσματα!

«Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα και δεν μας είχε πάει καν στο μυαλό! Είχε γυρίσε ο Μίλτος από ένα ταξίδι στο Λονδίνο που από εκεί πρέπει να κόλλησε και την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά επειδή εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε πολύ σοβαρά, συνεχίσαμε να ζούμε κανονικά τη ζωή μας [...] Είχαν περάσει ήδη αρκετές ημέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι σοβαρό όμως, και μέσα στο σπίτι που ήμασταν καλεσμένοι μας είπε η οικοδέσποινα πως ένας από τους ανθρώπους που εργαζόταν για την οικογένεια έχει κορωνοϊό, μας φάνηκε τρελό! [...] Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά και τα δύο σε όλη τη διάρκεια ενώ ο Μίλτος τη δεύτερη εβδομάδα είχε πιο έντονα συμπτώματα. Ήταν σαν μια βαριά γρίπη» δήλωσε μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της είναι από τους πρώτους εθελοντές που έδωσαν πλάσμα.

Πηγή: yupii

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight