Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπαραγμός στα Ανώγεια για το διπλό φονικό

Σπαραγμός στα Ανώγεια για το διπλό φονικό

Κηδεύτηκε ένα από τα θύματα

Μέσα σε κλίμα σπαραγμού και υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, η οικογένεια του, τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο που βρίσκεται στα Ανώγεια. Η κηδεία του 30χρονου πατέρα έγινε σε βαρύ κλίμα ενώ λίγες ώρες πριν, βαφτίστηκε το παιδί του. Μάλιστα όπως προβλέπει το σχετικό έθιμο, πήρε το όνομα του παππού αλλά και του πατέρα του, που σκοτώθηκε.

Νωρίτερα το άψυχο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη, μεταφέρθηκε στο σπίτι του εκεί όπου ράγισαν και οι πέτρες από το μοιρολόι της οικογένειας του…

ύμφωνα με μαρτυρίες, η αντιπαράθεση στα Ανώγεια ξεκίνησε για μία θέση πάρκινγκ και είχε αυτήν την τραγική κατάληξη. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη, κάτι που οδήγησε τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη και αθλητή του kick boxing να επιτεθεί φραστικά στον 30χρονο και κατόπιν να τον ξυλοκοπήσει.

Οπως γράφει το «cretapost.gr», ο Ξυλούρης πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ανάμεσά τους μπήκε ο Λευτέρης Καλομοίρης, προσπαθώντας να τους χωρίσει ενώ τους φώναζε «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε». Ο 63χρονος είδε τα πιστόλια, μπήκε μπροστά από το γιο του και δέχθηκε τα πυρά από το όπλο του Ξυλούρη. Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Τι είπε στην αστυνομία ο 30χρονος που παραδόθηκε

Ο καταζητούμενος 30χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου και σύμφωνα με πηγές του Creta24, είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε την μητέρα του να φωνάζει από τον δρόμο, ενώ αμέσως μετά ακούστηκε και ένας πυροβολισμός. Στη συνέχεια βγήκε από το μπάνιο πήρε το όπλο του και βγήκε. Εκεί είδε τον πατέρα του νεκρό στο δρόμο με τα χέρια ανοιχτά. Εμφανίζεται σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, επαναλαμβάνοντας συχνά κατά την προανακριτική διαδικασία την φράση «γιατί αυτό το κακό να τύχει σε μένα και το σπίτι μου». Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες είχαν αρκετές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, τα σπίτια τους βρισκόταν στον ίδιο δρόμο σε απόσταση μόλις 20 μέτρων. Οι δύο νέοι, όπως είναι φυσικό, μεγάλωσαν μαζί και πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις