Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο 52χρονος που νίκησε τον κορωνοϊό στην Πάτρα- ΔΕΙΤΕ πώς τον υποδέχθηκαν σπίτι

Συγκλονίζει ο 52χρονος που νίκησε τον κο...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινημένος μίλησε ο κύριος Χρήστος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” ύστερα από 22 μέρες που έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κυρία Πατρούλα Μανωλοπούλου, την γιατρό που του στάθηκε τις δύσκολες στιγμές που περνούσε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Είμαι καλά, λίγο ζαλίζομαι, αλλά πατάω στα πόδια μου και ανακτώ τις δυνάμεις μου. Όλα τα οφείλω στην κυρία Πατρούλα, την έχω σαν δεύτερη μάνα μου, μου στάθηκε και το θυμάμαι. Δεν ξεχνάω ποτέ όταν μου έπιασε το χέρι και μου είπε “αγόρι μου, θα σε κάνω καλά”. Όλα τα άλλα τα έχω ξεχάσει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν την ξεχνάω.

Τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι και μου είπε “θα σε κάνω καλά”, με βοήθησε σε πολλά σημεία», είπε συγκινημένος στον ο κύριος Χρήστος στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο συμπληρώνοντας: «Είμαστε σε επικοινωνία και σήμερα με πήρε τηλέφωνο. Εγώ έφυγα χθες, έκλαιγα από τη χαρά μου και έλεγα “μα, τόση αγάπη αυτοί οι άνθρωποι; Που με ήξεραν και που τους ήξερα;”».

Θυμίζουμε οτι ο 52χρονος είχε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, κακή κλινική εικόνα, και επίσης κακή ακτινογραφία θώρακος. Διασωληνώθηκε και μπήκε σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ στις 2 Απριλίου, αποσωληνώθηκε στις 14 Απριλίου, στις 17 Απριλίου οδηγήθηκε σε τμήμα ανάρρωσης και χθες Τετάρτη έλαβε εξιτήριο!

 

Το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ είχε παρουσιάσει χθες το thebest.gr: 

Στο μεταξύ, η υποδοχή που του επεφύλαξαν όχι μόνο η οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη η γειτονιά του, όταν επέστρεψε ανακουφισμένος στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις