Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Τι γίνεται με τις αποθήκες του ΑΣΟ; Σε αδιέξοδο οι καρναβαλιστές που πρέπει «να τα μαζεύουν» εν μέσω κορωνοϊού!

Τι γίνεται με τις αποθήκες του ΑΣΟ; Σε α...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μπαίνει εργολάβος

Να πάρουν άμεσα τα αντικείμενα τους από τον ΑΣΟ καλούνται πατρινοί καρναβαλιστές. Ο λόγος όπως μαθαίνουμε από το Δήμο Πατρέων είναι ότι στο κτίριο θα μπει εργολάβος προκειμένου να ξεκινήσει η αλλαγή του σε Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο.

Ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο

«Πρόκειται για χρήματα (8.000.000 ευρώ) που έχουν εγκριθεί από προγράμματα και θα είναι τραγωδία να χαθούν» αναφέρει στο thebest.gr ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς. Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής.

Όπως αναφέρει οι καρναβαλιστές έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό για το γεγονός ότι θα πρέπει να αφαιρέσουν από εκεί τα πράγματα τους. Στο χώρο υπάρχουν υλικά, εργαλεία, κατασκευές, άρματα που θα πρέπει, όπως εξήγησε να φύγουν για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

«Πρόκειται για ιδιωτικά αντικείμενα, εργαλεία, άρματα για τα οποία θα παραχωρήσουμε χώρο του Δήμου που βρίσκεται έξω από την ΔΕΥΑΠ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να νοικιάσαμε κάποιον άλλον χώρο, ενώ είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε και σε ότι μεταφορά χρειαστεί» αναφέρει.

Δεν είναι δυνατόν πράγματα αξίας, άρματα που είναι έτοιμα να βγουν για παρέλαση, να εκτεθούν σε έναν εξωτερικό χώρο

Για το θέμα ρωτήθηκε από το thebest.gr ο καρναβαλιστής Δημήτρης Φάκαλος

«Ενημερώθηκα από μία κυρία η οποία με κάλεσε ως γραμματέας του κ. Κορδά ότι τις επόμενες μέρες ο Δήμος θα αδειάσει τις αποθήκες και ότι αν θέλουμε να παραστούμε μπορεί να φροντίσει την μετακίνηση μας. Εξήγησα ότι δεν είναι δυνατόν πράγματα αξίας, άρματα που είναι έτοιμα να βγουν για παρέλαση, να εκτεθούν σε έναν εξωτερικό χώρο. Μου εξήγησε ότι ο δήμος δε φέρει καμία ευθύνη, ενώ η αρχική ενημέρωσή μας ήταν ότι αν δε βρεθεί λύση δε θα φύγουμε από τον ΑΣΟ» αναφέρει.

Όπως εξήγησε οι καρναβαλιστές βρίσκονται σε αδιέξοδο ενώ πρόκειται να βρεθούν όλοι μαζί για να δουν ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture