Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΚΑΒ Πάτρας: Σπεύδουν εκεί που όλοι απομακρύνονται - Η μάχη με τον κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΑΒ Πάτρας: Σπεύδουν εκεί που όλοι απομ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Επεμβαίνουν κάθε ημέρα σε ύποπτα περιστατικά

Το thebest.gr βρέθηκε στην βάση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Επέμβασης στην Πάτρα και κατέγραψε καρέ καρέ την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται όλοι για να αντιμετωπίσουν εκτός όλων των άλλων και περιστατικά ύποπτα για κορωνοϊό. Κάθε κλήση που προσιδιάζει βάσει συμπτωματολογίας με covid-19 αξιολογείται και ανάλογα με την κατάστασή της - δύσπνοια, υψηλός πυρετός- γίνεται άμεση επέμβαση πληρωμάτων. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν εκπαιδευτεί από τον Ιανουάριο κιόλας όταν διαφαινόταν το κακό, να έρχεται από την Κίνα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, γνωρίζουν πολύ καλά, πως καλούνται να πάνε εκεί απ όπου όλοι απομακρύνονται. Σε μια πιθανή εστία μόλυνσης από τον covid-19. Έχουν όμως λάβει τα μέτρα τους και μας το δείχνουν. Μιλήσαμε με την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας - Δυτ. Ελλάδας Γκέλυ Κανελλοπούλου...

 

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, το ΕΚΑΒ Πάτρας

Διασώστες και λοιπό προσωπικό, προσπαθούν καθημερινά να μείνουν και οι ίδιοι ασφαλείς, γνωρίζοντας πως αν νοσήσουν διακυβεύεται εκτός της υγείας τους, ακόμη και η ίδια η λειτουργία του υγειονομικού συστήματος. Στην κατεύθυνση αυτή και οι πυκνοί συχνοί ψεκασμοί στα ασθενοφόρα, ειδικά μετά από μεταφορά ύποπτων ή ακόμη και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19.

Το ΕΚΑΒ είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του ΕΣΥ, διαχρονικά. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε ημέρα και σ’ αυτήν την περίοδο που έχει αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. 

Τα σενάρια επι χάρτου πριν την άφιξη της επιδημίας, έγιναν πραγματικότητα και στην Δυτική Ελλάδα, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να δίνουν καθημερινά μάχη με τον χρόνο σε αυξημένο συντελεστή δυσκολίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις