Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωναϊός: Τρία ακόμα κρούσματα στο Αιτωλικό

Κορωναϊός: Τρία ακόμα κρούσματα στο Αιτωλικό

Ανησυχία στην περιοχή

Διαστάσεις απειλεί να πάρει η παρουσία κορωνοϊού στο δήμο Μεσολογγίου, αφού μετά τον γιατρό από το Αιτωλικό βρέθηκαν άλλοι τρεις θετικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr και τα όσα δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Π.Παπαδόπουλος, στάλθηκαν χθες 4 δείγματα και από αυτά τα 3 βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Πρόκειται για την ηλικιωμένη και δύο γυναίκες. Έτσι μετά από αυτές τις εξελίξεις, κυριολεκτικά έχει σημάνει συναγερμός, αφού φαίνεται πως δεν δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα, μιας και ήταν αρχικά μόνο ένα κρούσμα. Βέβαια η πολιτική προστασία είναι ενήμερη για το θέμα και δίνει κατευθύνσεις όμως προκαλούνται ερωτηματικά γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει μεταβεί στην περιοχή  κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και από τον 48χρονο που  νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, δεν έχει παρθεί πλήρης ιστορικό. Η ανησυχία εντείνεται και το θετικό είναι ότι επειδή ο γιατρός γνωστοποίησε έγκαιρα ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του πηγαίνουν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου να υποβληθούν σε τεστ.

«Εμεις έχουμε εντείνει και  αυστηροποιήσει  τα μέτρα ακόμη περισσότερο μιας και έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα λόγω και του κρούσματος. Μάλιστα σήμερα ήρθαν άτομα, που είχαν έρθει σε επαφή με το γιατρό και υποβλήθηκαν σε τεστ» δήλωσε στο agriniosite.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Π.Παπαδόπουλος,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις