Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία του γιατρού από το Αιτωλικό

Κορωνοϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία του γιατ...

Τι Δηλώνει Ο Θείος του

Επιδεινώθηκε η υγεία του ιδιώτη γιατρού από το Αιτωλικό Μεσολογγίου που είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Θυμίζουμε ότι  ο γιατρός εμφάνισε συμπτώματα με πυρετό και μυοσκελετικούς πόνους για αυτό και φρόντισε να κάνει το τεστ, το οποίο και ήταν θετικό.

Ο 47χρονος γιατρός τέθηκε σε κατ οίκον απομόνωση, όμως σήμερα αισθάνθηκε αδιαθεσία όπως δήλωσε στο agriniosite.gr o θείος του διευθυντής στο Κ.Υ Αιτωλικού, γιατρός, Γιάννης Αναγνωστόπουλος. ”Μου είπε δεν ήταν καλά και θα πήγαινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, που είναι και το νοσοκομείο αναφοράς αλλά δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουν μέσα.Ίσως να μην χρειαστεί” ανέφερε.

Εν τω μεταξύ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ,  βρίσκεται στην περιοχή και ξεκίνησε την ιχνηλάτηση με την εξέταση των ασθενών που είχε εξετάσει τις τελευταίες μέρες, στο ιατρείο του στην περιοχή Οινιάδων, στο Νεοχώρι.

Παράλληλα  το νοσοκομείο του Μεσολογγίου είναι σε κατάσταση αναμονής  καθώς -αν κριθεί απαραίτητο- ενδεχομένως θα λάβει μαζικά δείγματα για την αποστολή τους στην Πάτρα ενώ όπως δήλωσε ο διοικητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο agrinisite.gr και τα τελευταία 5 δείγματα ήταν αρνητικά. Επίσης και στο Κ.Υ Αιτωλικού έχουν παρθεί, όπως είπε ο κ.Αναγνωστόπουλος όλα τα προληπτικά μέτρα και όλο το προσωπικό είναι σε ετοιμότητα μιας και έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα, μετά και το πρώτο κρούσμα στην περιοχή . 

Το πρωί της Δευτέρας ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο thebest.gr ανέφερφε ότι  αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων έτσι ώστε να κριθεί αν θα χρειαστεί νοσηλεία, κι αν θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις