Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στους 56 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, τρεις θάνατοι σε λίγες ώρες

Στους 56 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην...

Μακραίνει η λίστα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό σε μια ημέρα, στην Ελλάδα. Μια γυναίκα από την Κοζάνη είναι η τρίτη νεκρή. Οι δυο πρώτοι ήταν ο ένας από την Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη.

Tο 56ο θύμα είναι μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο και κατέληξε το πρωί της Παρασκευής. Συνολικά από την Εορδαία της Πτολεμαΐδας έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό τρεις άνθρωποι.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι άφησε την τελευταία του πνοή ένας 78χρονος με υποκείμενα νοσήματα από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από Covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινότητα Εχίνου στην Ξάνθη είναι σε καραντίνα από τις 25 Μαρτίου καθώς είχε κριθεί περιοχή υψηλού επιδημιολογικού συντελεστή για κορωνοϊό με βάση τα μοντέλα του ρυθμού εξάπλωσης του ιού που διαθέτει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το 54ο θύμα ήταν ένας 66χρονος ήταν από το Μαυροβούνι Πέλλας που έπασχε από υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Ο 66χρονος είναι το δεύτερο θύμα που καταγράφεται στην περιοχή της Πέλλας καθώς την Πέμπτη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μια 78χρονη από το χωριό Φούστανη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις