Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι παππούδες κι οι γιαγιάδες που τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας για τον κορωνοϊό στην πλατεία του χωριού

Οι παππούδες κι οι γιαγιάδες που τηρούν ...

Έγιναν viral!

Στην εποχή του κορονοϊού οι παλιές συνήθειες αλλάζουν. Οι στενές επαφές δεν συνιστώνται και ως εκ τούτου το social distancing επιβάλλεται προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του επικίνδυνου ιού που έχει εξαπλωθεί απ' άκρη σ' άκρη του πλανήτη.

Κι αν το social distancing είναι κάτι σαν... κινέζικα για τους παππούδες και τις γιαγιάδες στην ελληνική περιφέρεια, το «κρατάμε τις αποστάσεις» φαίνεται ότι τηρείται πλέον ευλαβικά, αφού οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν αντιληφθεί ότι ο κορονοϊός αποτελεί έναν υπαρκτό και άκρως επικίνδυνο εχθρό.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποτρέψει τους παππούδες και τις γιαγιάδες απ' το... κουβεντολόι.

Κι αν μη τι άλλο, μια παρέα παππούδων από την Αγναντιά της Καλαμπάκας έγινε viral καθώς βρήκε τον ιδανικό τρόπο και για να τηρεί τις αποστάσεις αλλά και για να μην χάσει την επικοινωνία και την κουβεντούλα.

Στην κεντρική πλατεία του χωριού, εφτά παππούδες έστησαν τις καρέκλες τους κυκλικά σε απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ τους και απόλαυσαν τον καφέ και τη συζήτησή τους...

Κάποιοι στα social media τους παρομοίασαν με τους «ιππότες της στρογγυλής τραπέζης», άλλοι έκαναν λόγο για «τηλεδιάσκεψη αλά χωριό», κι άλλοι ότι αποτελούν τον ορισμό της «εκκλησίας του δήμου».

Οπως και να τους πεις σίγουρα διδάσκουν social distancing και μπράβο τους...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις