Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Τους σταμάτησαν λόγω ελέγχου κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό και τους έπεσαν... ναρκωτικά!

Αίγιο: Τους σταμάτησαν λόγω ελέγχου κυκλ...

Συνελήφθησαν από την αστυνομία

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο άτομα και συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας, 41 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για  κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, σταμάτησαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δυο δράστες, προκειμένου να τους διενεργήσουν  έλεγχο ως προς την τήρηση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι δράστες κατά την αποχώρηση τους από το σημείο ελέγχου, απέρριψαν στο οδόστρωμα μια αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 92 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνέλαβαν επί τόπου τους δύο δράστες και κατέσχεσαν τη ναρκωτική ουσία, ενώ επιπλέον βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις