Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία «Μένουμε Σπίτι» με οικοδεσπότη τον Έλτον Τζον

Συναυλία «Μένουμε Σπίτι» με οικοδεσπότη ...

Θα μεταδοθεί τη Δευτέρα από το Αμερικανικό δίκτυο FOX

Κι ενώ η μία εκδήλωση μετά την άλλη αναβάλλεται, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του SARS-CoV-2 σε όλον τον πλανήτη, ο σερ Έλτον Τζον αποφάσισε να παρουσιάσει μία συναυλία με πολλούς αστέρες της μουσικής σκηνής. Η συναυλία θα προβληθεί απόψε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX στις 9 το βράδυ, τοπική ώρα.

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την ενίσχυση του αγώνα κατά της COVID -19 και η ιδιαιτερότητά της είναι ότι κανένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σ’ αυτήν δεν βγήκε από το σαλόνι του.

Πιστοί όλοι τους στο παγκόσμιο μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» θα συμμετάσχουν στη συναυλία με τίτλο «Living Room Concert for America», που διοργανώνει το iHeartRadio με οικοδεσπότη, από το δικό του σαλόνι, τον Έλτον Τζον.

Μπίλι Άιλις, Μαράια Κάρεϊ, Αλίσια Κιζ, Τιμ ΜακΓκράου, Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ και Backstreet Boys είναι μερικά από τα ονόματα που θα πάρουν μέρος στην συναυλία μιας ώρας.

Όλοι οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να βιντεοσκοπήσουν με το κινητό τους ή με κάμερα και μικρόφωνο το τραγούδι τους μέσα στο σπίτι τους και να το στείλουν στους διοργανωτές.

Η συναυλία θα μεταδοθεί την ώρα που ήταν προγραμματισμένα να μεταδοθούν τα μουσικά βραβεία iHeartRadio, τα οποία αναβλήθηκαν εξαιτίας της COVID-19.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ακούσουν την συναυλία μέσω της εφαρμογής iHeartRadio και του ραδιοφωνικού σταθμού iHeartMedia που εκπέμπει σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς και από τους τοπικούς αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς Q102, 102.9 MGK, 93.3 WMMR, 95.7 BEN FM και RADIO 104.5.

Το «Concert Living Room» θα αποτίσει φόρο τιμής στους επαγγελματίες υγείας και σ’ αυτούς που πρώτοι ανταποκρίθηκαν στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού. Επίσης, θα ενθαρρύνει τους θεατές να υποστηρίξουν την μη κερδοσκοπική οργάνωση Feeding America και το First Responders Children's Foundation.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture