Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η Χαρά από το "Κόκκινο Ποτάμι" - Πέτρα Μαυρίδη μίλησε και σε ξένο περιοδικό

Η Χαρά από το "Κόκκινο Ποτάμι"...

Στους λογαριασμούς της σε twitter και instagram έχει ανεβάσει τη φωτογραφία και το κείμενο που είναι στα αγγλικά

Μετά τη πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΤV Έθνος, αναμένεται να δούμε την ταλαντούχα, νέα Πατρινή ηθοποιό Πέτρα Μαυρίδη και σε άλλα έντυπα. Η Πέτρα Μαυρίδη εξήγησε στο TV Έθνος πώς αποφάσισε ν' αλλάξει επαγγελματικό της πεδίο και από ηλεκτρολόγος μηχανικός που ήταν οι αρχικές της σπουδές, να στραφεί στην ηθοποιία, τελειώνοντας την πολύ απαιτητική δραματική σχολή του θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν.

Η Πέτρα Μαυρίδη έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στην αξιοπρόσεκτη παρουσία της στο συγκινητικό κοινωνικοιστορικό σήριαλ του Οpen Tv, “Το Κόκκινο Ποτάμι” σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη όπου και υποδύεται μία Πόντια υπό διωγμό, τη Χαρά. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του συμβάντων της πανδημίας του κορωνοϊού, διακόπηκαν και τα γυρίσματα που απέμεναν της απαιτητικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που κατά κύριο λόγο είναι εξωτερικά. Ωστόσο και την προσεχή Κυριακή στις 21.00 θα μεταδοθεί νέο επεισόδιο.

Τέλος να αναφέρουμε πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και στο instagram μεταξύ των φωτογραφιών που έχει αναρτήσει η ταλαντούχα Πέτρα Μαυρίδη είναι και από μία γαλλική ταινία που συμμετείχε ενώ έδωσε και συνέντευξη σε ξένο δημοσιογράφο, τον Sherif Awad όπου εκμυστηρεύθηκε πολλά ενδιαφέροντα όπως ότι πάντα της άρεσε και θαύμαζε την χορεύτρια Sylvie Guillem καθώς και ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που από το 2015 που τέλειωσε τη δραματική σχολή ακολουθεί μία σταθερή πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση/κινηματογράφο. Όπως ανέφερε, έχει δουλέψει σε φιλμ με Γάλλους, Άγγλους, Ολλανδούς, Γερμανούς και Ιταλούς και όλες αυτές οι συνεργασίες της χάρισαν μία ανεκτίμητη εμπειρία. Μίλησε και για το τι λατρεύει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της, όπως ότι της αρέσουν τα ακροβατικά.

Η φωτ. είναι της Areta Katsoula (2019) από το www.petramavridi.com

Στην Πάτρα την Πέτρα Μαυρίδη, την είχαμε πρωτοδεί στην θεατρική παράσταση "Η ζωή του Γαλιλαίου" πλάι στον Κώστα Καζάκο, την περίοδο 2015-2016, στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture