Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε πως γίνεται πλέον λόγω κορωνοϊού η εξυπηρέτηση του κοινού στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Δείτε πως γίνεται πλέον λόγω κορωνοϊού η...

Aυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και των πολιτών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις

Σύμφωνα με την απόφαση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου, η επικοινωνία των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και των ενδιαφερομένων πολιτών με τις διοικητικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των Γραμματειών Σχολών και Τμημάτων, της ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ, Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης, κλπ) του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνεται εφεξής μέσω τηλεφώνου και με χρήση ηλεκτρονικών μέσων (email). Σε κάθε περίπτωση λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την απρόσκοπτη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων με αποφυγή της συνάθροισης προσώπων.

Aυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και των πολιτών που απευθύνονται προς τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία και ραντεβού σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να αναρτήσουν την παρούσα στον χώρο που στεγάζονται με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της υπηρεσίας και να εξασφαλίσουν το απαραίτητο προσωπικό που θα επιληφθεί της αποκλειστικής αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματικής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων.

Η παρούσα απόφαση ισχύει μέχρι νεοτέρας.

Στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών διατίθενται στον διαδικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου Πατρών στις διευθύνσεις:

•             Διοικητικές Υπηρεσίες: https://www.upatras.gr/el/admin_services

•             Τμήματα: https://www.upatras.gr/el/departments

•             Τηλεφωνικός κατάλογος Κεντρικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών: https://www.upatras.gr/sites/www.upatras.gr/files/tilefonikos_katalogos_ypiresion_monadon_pp.pdf

•             Ονομαστικός Τηλεφωνικός Κατάλογος Πανεπιστημίου Πατρών: http://ds.upatras.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις