Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χωρίς τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο και την Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χωρίς τον Άγγελ...

Το ετήσιο μνημόσυνο του καλού γνώστη του καρναβαλιού Άγγελου Πολυδωρόπουλου τελείται αυτή την Κυριακή 15/3/2020

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το θάνατο του αγαπητού συμπολίτη Άγγελου Πολυδωρόπουλου, ενός ανθρώπου που είχε μακρά θητεία και αγάπη για το Καρναβάλι, όντας μέλος για πολλά χρόνια στην Καρναβαλική και Γνωμοδοτική Επιτροπή.

Ο Άγγελος (Αγγελής) Θεοφ. Πολυδωρόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια βυθίζοντας στον πόνο και τη θλίψη την αγαπημένη του σύζυγο Μαρίνα και τα παιδιά του Θεοφάνη και Αγγελική αλλά και τον κόσμο του καρναβαλιού και την Πατραϊκή κοινωνία.

Αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, όπως είδαμε στις 8.30 το πρωί θα γίνει στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου το ετήσιο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.

Να θυμίσουμε πως ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος ήταν ένας ευγενής άνθρωπος κι ένας βαθύς γνώστης του Πατρινού Καρναβαλιού, μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής από το 1977 και αργότερα μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού και «έφυγε» από τη ζωή ως ενεργεία μέλος της.

Στο μεταξύ το περασμένο Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 το πρωί, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε ένα άλλο αγαπητό πρόσωπο της κοινωνίας της Πάτρας, η Δέσποινα (Ντέπυ) Παπαφιλιπποπούλου. Η εκλιπούσα είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας. «Η Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου υπήρξε μια ακούραστη εργάτρια που μοχθούσε καθημερινά για το καλό του Δημοτικού Βρεφοκομείου», είχε πει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

 Η Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου είχε φύγει από τη ζωή μέρες καρναβαλιού (το τελευταίο Σάββατο της αποκριάς) ενώ λίγους μήνες πιο πριν είχε χάσει και τον σύζυγό της, Ανδρέα.

Είχε δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Πηνελόπη καθώς και μια εγγονή που έφερε το όνομά της, Δέσποινα.

Το ετήσιο μνημόσυνο της τελέστηκε το περασμένο Σάββατο 7/3 το πρωί στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία και η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν εκεί για να τιμήσουν την μνήμη της.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις