Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Η πατρινή εταιρεία που δραστηριοποιείται και ξεχωρίζει στην Αμερική!

Η πατρινή εταιρεία που δραστηριοποιείται...

Ελληνική συμμετοχή στην «New York Build 2020 Expo»

Με τη συμμετοχή 270 εταιρειών απ’ όλο τον Κόσμο πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Javits Center, στο Μανχάταν, η έκθεση «New York Build 2020 Expo», όπου καταγράφηκε και μια ελληνική συμμετοχή. Πρόκειται για την πατρινή εταιρεία Luxury House, η οποία, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, πατρινής καταγωγής, Αλέξανδρο Μπορνιβέλλι, έχει ως έδρα την Ελλάδα, αλλά δραστηριοποιείται και στην Αμερική, όπου διατηρεί εγκαταστάσεις και πραγματοποιεί εξαγωγές.

Οι Κωνσταντίνος Κωσταράς, Αλέξανδρος Μπο...

Οι Κωνσταντίνος Κωσταράς, Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι (CEO) και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος Κωνσταντίνος Κούτρας

«Η εταιρεία αυτή κατασκευάζει στην Ελλάδα και τοποθετεί στην Αμερική. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον Ελληνα γενικό πρόξενο, είναι το πιο σημαντικό για την Ελλάδα, διότι δίνεις δουλειά, καταπολεμάς στην ανεργία, συνεισφέρεις στην ανάπτυξη στην πατρίδα μας και τοποθετείς εδώ. Αυτά τα έσοδα επιστρέφουν στην Ελλάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο οποίος ξεναγήθηκε στο περίπτερο της εταιρείας, μαζί με τον Διευθυντή του Γραφείου ΟΕΥ, Γιώργο Μιχαηλίδη.

Ο ομάδα της Πατρινής εταιρείας Luxury Ho...

Ο ομάδα της Πατρινής εταιρείας Luxury House, Αντώνιος Τσαρμανίδης, Έβελυν Βιδάλη, Αναστασία Αμίτση, Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι (CEO), Άγγελος Βιδάλης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος Κωνσταντίνος Κούτρας, Γιώργος Μιχαηλίδης και Κωνσταντίνος Κωσταράς, στην Έκθε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις