Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κανονικά η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας

Κορωνοϊός: Κανονικά η κίνηση στο Υπεραστ...

Συνεχίζεται και η απολύμναση στα λεωφορεία μετά από κάθε δρομολόγιο

Η γενικότερη αναστάτωση που έχει επιφέρει στην περιοχή η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς και τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, κρατούν σε ετοιμότητα και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας όπου ωστόσο μέχρι ώρας όλα κυλούν κανονικά και μάλιστα την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 το μεσημέρι και το απόγευμα η κίνηση ήταν αυξημένη προς Αθήνα μιας και έφυγαν και πολλοί φοιτητές καθώς έκλεισαν τα πανεπιστήμια για την Πέμπτη και Παρασκευή.

Επίσης όπως ανέφερε στο thebest.gr ο σταθμάρχης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Νίκος Κόλλιας, είχαν μείνει και κάποιοι επισκέπτες από το καρναβαλικό τριήμερο, οι οποίοι φεύγουν τώρα. Μεγάλη αναμένεται η επιβατική κίνηση και την Παρασκευή 6 Μαρτίου και αναμένεται να υπάρξουν και κάποια έκτακτα δρομολόγια εφόσον χρειαστεί. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα λεωφορεία που ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή 28/2 ενώ κανονικά εκτελούνται και τα δρομολόγια προς Πύργο (Αμαλιάδα) που είναι συνολικά 10 (τα δρομολόγια αυτά είναι Κοινοπραξία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Ηλείας).

Από κει και πέρα δεν έγιναν την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 όλα τα σχολικά δρομολόγια στο νομό Αχαΐας λόγω του ότι ανεστάλη η λειτουργία στα σχολεία υπό το φόβο εξάπλωσης του επικίνδυνου και μεταδοτικού κορωνοϊού (το ίδιο θα συμβεί και την Παρασκευή 6/3) ενώ για τις επόμενες μέρες και δη από τη Δευτέρα 9/3, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας θα αναμένει τις νεότερες αποφάσεις και αναλόγως θα πράξει.

Ρεπορτάζ: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις