Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι επισκέπτες έρχονται για το Πατρινό Καρναβάλι, αλλά...

Οι επισκέπτες έρχονται για το Πατρινό Κα...

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 130 δρομολόγια αλλά άγνωστο παραμένει αν θα εκτελεστούν όλα

Κανονικά και με μεγάλη πληρότητα ταξιδιωτών γίνονται τα δρομολόγια έως τουλάχιστον τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο σταθμάρχης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας. Μαζί με τα έκτακτα δρομολόγια, υπολογίζονται στα 60-65 για την Πέμπτη 27/2 ενώ η κίνηση δεν έχει επηρεαστεί και έρχονται ταξιδιώτες.

«Κάποιος αν θέλει να μετακινηθεί, θα υπάρχουν λεωφορεία και μέχρι ώρας έρχεται κανονικά ο κόσμος και δη η νεολαία στην Πάτρα και πηγαίνουν και παίρνουν τα εισιτήρια τους που έχουν κάνει κράτηση. Αφίχθησαν και 5 λεωφορεία από τη Βόρειο Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από Σέρρες και Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο Νίκος Κόλλιας, σταθμάρχης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας. Ωστόσο το μεγάλο ζητούμενο είναι τι θα γίνει τις επόμενες ώρες και κυρίως την Παρασκευή και Σάββατο που παραδοσιακά κορυφώνεται η κίνηση από πλευράς επισκεψιμότητας και κόσμου. Ο κόσμος πάντως παίρνει και ρωτά στο τηλέφωνο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ενώ αξίζει να σημειωθεί όπως μας είπε ο σταθμάρχης πως για την Παρασκευή 28/2 ο προγραμματισμός είναι για δρομολόγια κάθε 5 και 10 λεπτά κυρίως από την Αθήνα που συνολικά θα φτάσουν αν δεν υπάρξουν ακυρώσεις, τα 130.

Σε κάθε περίπτωση και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας επικρατεί μία αναστάτωση μετά την κεντρική απόφαση για ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων της χώρας εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις