Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πιάνει Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο για το οποίο υπήρξαν υποψίες κορωνοϊού

Πιάνει Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο για το...

Στις 11 το πρωί καταπλέει στο νησί

Στις 11 το πρωί, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Κέρκυρας το κρουζιερόπλοιο MSC Opera. Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 1.572 επιβάτες, οι οποίοι αναμένεται να αποβιβαστούν κανονικά. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν υπάρχουν σε αυτό επιβάτες ή μέλη του πληρώματος που να έχουν αναφέρει συμπτώματα γρίπης, ενώ δεν έχει δοθεί εντολή από το υπουργείο Υγείας ή το Ναυτιλίας για καραντίνα.

Σύμφωνα με τη ενημέρωση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, «ανάμεσα στους επιβαίνοντες δεν υπάρχει κανένα ύποπτο περιστατικό κοροναϊού, καθώς έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από υγειονομικές Αρχές, αλλά και την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Ωστόσο, πριν από την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου αναμένεται σχετική οδηγία του ΕΟΔΥ προς τις λιμενικές Αρχές.

Αξίζει να τονιστεί ότι την Τετάρτη το κρουαζιερόπλοιο είχε τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και ενώ οι επιβάτες ήταν σε εκδρομή στην Αθήνα, αφότου διαπιστώθηκε πως Αυστριακός επιβάτης που πραγματοποίησε το ίδιο ταξίδι με το MSC OPERA μεταξύ 17 και 28 Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις