Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Ευαγγελίστρια την Παρασκευή για τους Α' Χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Στην Ευαγγελίστρια την Παρασκευή για του...

Την Κυριακή 8/3 θα είναι πάλι στην Ευαγγελίστρια και το πρωί και στον κατανυκτικό εσπερινό στις 6 το απόγευμα

Ξεκίνησε η μεγάλη Τεσσαρακοστή και όπως ευχήθηκαν οι ιερείς στον κόσμο, είναι μία περίοδος περισυλλογής, εγκράτειας και «αγώνα».  

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 ξεκινούν και οι Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο σάιτ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, θα χοροστατήσει στην ακολουθία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα ενώ αργότερα στις 21.15 θα είναι στην ιερά Αγρυπνία στον Παλαιό ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρῶν (Ὄρθρος–Χαιρετισμοί–Χοροστασία στήν Θεία Λειτουργία).

Το Σάββατο 7 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων και στις 11 το πρωί θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση διά τόν ἀείμνηστο εὐεργέτη τῶν Πατρῶν Θεόδωρο Τριάντη, στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρῶν.

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου θα παραστεί στην εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Πατρών διά τον Ἐθνομάρτυρα Γρηγόριον Μητροπολίτην Δέρκων, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που έχει αναγγελθεί.

Τέλος την Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020 ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος θα τελέσει το πρωί την αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών όπου θα λάβει χώρα και η Λιτάνευση τῶν Ἱερῶν Εἰκόνων ενώ στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα τελέσει τον Κατανυκτικό εσπερινό επίσης  στον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις