Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού η παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ισίδωρου Ζουργού «Οι ρετσίνες του Βασιλιά»

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού η παρουσίαση ...

Μετατίθεται για τον Ιούνιο - Θα γινόταν στο Σπίτι του Ηπειρώτη το Σάββατο 7/3/2020

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Θεσσαλονικιού συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού «Οι ρετσίνες του Βασιλιά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Η εκδήλωση του βιβλιοπωλείου «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου θα γινόταν το Σάββατο 7/3/2020 στις 7 το απόγευμα στο Σπίτι του Ηπειρώτη στην οδό Μουρούζη, στην Πάτρα, ωστόσο αποφασίστηκε να αναβληθεί λόγω του φόβου εξάπλωσης του κορονοϊού. Η εκδήλωση σύμφωνα με πληροφορίες μετατίθεται χρονικά για τον Ιούνιο.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, αλληγορικό μυθιστόρημα με φόντο την Ελλάδα στην εποχή της κρίσης, της ανεργίας και της νεανικής μετανάστευσης.

Το μυθιστόρημα του Ισίδωρου Ζουργού που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο συνομιλεί πότε φανερά και πότε υπόγεια με τον Βασιλιά Ληρ, όπως και με τον χθόνιο πολιτισμό των αμόρφωτων αγροτών του Ραμπελαί στον Γαργαντούα. Ομιλητές της εκδήλωσης θα ήταν η φιλόλογος, διευθύντρια του εσπερινού ΓΕΛ Πατρών Σοφία Κασβίκη και η Αργυρούλα Αλεξανδροπούλου, φιλόλογος, διευθύντρια του ΓΕΛ Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture