Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζεστό το κλίμα παρά την ακύρωση του Καρναβαλιού στην Πάτρα - Τι προγραμματίζουν τα γκρουπ

Ζεστό το κλίμα παρά την ακύρωση του Καρν...

Γέμισε κόσμο η πόλη από το βράδυ της Παρασκευής

Κάλεσμα για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι, απευθύνουν γνωστοί καρναβαλιστές στα μέλη των πληρωμάτων. Το ραντεβού δίνεται για την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστικη φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020.

Την ίδια στιγμή, πολυπληθή γκρούπ που είχαν δηλώσει οτι θα βγουν να παρελάσουν παρά τις απαγορεύσεις στο κέντρο της Πάτρας, φαίνεται οτι αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και καλούν τα μέλη τους να συγκεντρωθούν στους χώρους όπου παρέλαβαν τις στολές τους για να κάνουν εκεί παρτι το Σαββατοκύριακο.

Το ιστορικο γκρουπ Κλαυσίγελος από την άλλη προετοιμάζει εντυπωσιακές καρναβαλικές περατζάδες στο κέντρο της Πάτρας το Σάββατο και την Κυριακή.

Πληροφορίες θέλουν επίσης πληρώματα να προγραμματίζουν "νυχτερινή παρέλαση" ακολουθώντας την παλια διαδρομή από την πλατεία Ομονοίας μέχρι την πλατεία Γεωργίου, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Παρέλαση αναμένεται να κάνουν και πληρώματα του ΑΣΟ αλλά όχι στην προαναφερθείσα διαδρομή. Αναμένεται να επιλέξουν να διασχισουν κατα μήκος την πόλη και οχι μέσω καθέτων οδών.

Στο μεταξύ, η Πάτρα από το βράδυ της Παρασκευής έχει γεμίσει με κόσμο παρά τις ακυρώσεις των καρναβαλικών παρελάσεων. Η Ρήγα Φεραίου και η πλατεία Γεωργίου ήταν απροσπέλαστες το βράδυ της Παρασκευής.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί που για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν να έρθουν στην Πάτρα για το Καρναβάλι και διασκέδασαν έως το ξημέρωμα κυρίως στους δρόμους της πόλης, στήνοντας πάρτι, σε διάφορα σημεία του κέντρου.

Ωστόσο, μέρος της κίνησης αυτής πήραν και ορισμένα καταστήματα εστίασης που δούλεψαν. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο κόσμος σε σύγκριση με άλλες χρονιές είναι λιγότερος, όμως ακόμα και έτσι, η Πάτρα έχει τουλάχιστον στο κέντρο της το χρώμα και το άρωμα του καρναβαλιού.

Οι επισκέπτες εξακολουθούν να έρχονται στην Πάτρα και η κίνηση στο εθνικό οδικο δίκτυο εμφανίζεται ιδιαιτέρως αυξημένοι από αυτούς που προτίμησαν να περάσουν το τριήμερο εκτός Αθηνών.

Καρναβαλικό πραξικόπημα από τους Στρατηγούς του Πατρινού Καρναβαλιού

Τον δικό τους καρναβαλικό πραξικόπημα, έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Πάτρας οι Στρατηγοί του πατρινού καρναβαλιού, που φωτογραφήθηκαν μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις