Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Δήμαρχος Ξάνθης: Τεράστιο οικονομικό πλήγμα η ματαίωση του καρναβαλιού

Δήμαρχος Ξάνθης: Τεράστιο οικονομικό πλή...

Ματαιώνονται και εκεί οι καρναβαλικές εκδηλώσεις - Κανονικά μόνο η αποψινή συναυλία Χατζηγιάννη

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα (μαζί και του Καρναβαλιού της Ξάνθης που όπως της Πάτρας κορυφώνεται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 1η Μαρτίου 2020) λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε στην 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 27/2 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Υπουργείο, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η οικονομική ζημιά που θα έχει η πόλη της Ξάνθης είναι τεράστια και ανυπολόγιστη αναφέρει το xanthinews.gr, ωστόσο κανονικά θα γίνει στην  Πλατεία Δημοκρατίας, απόψε στις 19:00, η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από ανακοίνωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το xanthidaily.gr.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real fm που μεταδόθηκε και από τον Super88 radio της Ξάνθης τόνισε πως εφόσον ακυρώνεται το καρναβάλι θα είναι τεράστιο οικονομικό πλήγμα για την περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture