Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ακυρώνεται το αποκριάτικο πάρτι της Κοινο_Τοπίας λόγω… κορωνοϊού

Ακυρώνεται το αποκριάτικο πάρτι της Κοιν...

Η Κοινο-Τοπία ευθυγραμμίζεται με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο-Τοπία (www.koinotopia.gr) το αποκριάτικο πάρτι που είχε προγραμματίσει.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί φίλοι

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του αποκριάτικου πάρτι του 2020 που συνδιοργανώναμε με τη σχολή ‘‘Περί χορού Εμμέλεια’’ ευθυγραμμιζόμενοι με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας η οποία αναφέρει ότι «με βάση τις συστάσεις και οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, δηλαδή τους ειδικούς, επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους, τους καθηγητές που συμβουλευόμαστε καθημερινά, και στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία, αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα, όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Στους δεκάδες φίλους που έχουν προμηθευτεί τις προσκλήσεις ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Για τη διευκόλυνσή τους θυμίζουμε ότι η γραμματεία της οργάνωσης είναι ανοιχτή για το κοινό απόψε Πέμπτη και την Παρασκευή 28/2, 7-9μμ.

Από την Τρίτη 3 Μαρτίου θα λειτουργεί στις γνωστές ώρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11 πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture