Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου μιλά για ιδιωτικοποίηση

ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας: Ο Διοικητής του Νοσοκ...

«Οι μάσκες της κανονικότητας έπεσαν»

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία και αγανάκτηση, ακούσαμε σήμερα το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου, στο ράδιο Αίγιο, με πρόσχημα την υφιστάμενη γραφειοκρατία και υπηρετώντας πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης της Ν.Δ, να μιλά για ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων, ξεκινώντας με την αλλαγή του νομικού καθεστώτος, σε νομικό πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου, πετώντας στον καιάδα ( στην κυριολεξία ), την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

  Και δεν έφθανε αυτό, υπερθεμάτισε για την ιδιωτική ασφάλιση ως αναγκαιότητα για την παροχή περίθαλψης. 

Η ιδεοληπτική και άκρως νεοφιλελεύθερη λογική για συρρίκνωση του Δημόσιου συστήματος υγείας και όχι μόνον και η επιστροφή στο σάπιο καθεστώς των βαρόνων της υγείας, με την επανίδρυση των παραμάγαζων στα νοσοκομεία, είναι ανησυχητική και επικίνδυνη.

Είναι ξεκάθαρο ότι επανέρχεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρα-Βενιζέλου για την υποβάθμιση του νοσοκομείου μας στο επίπεδο προ του 2015,με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία της αιγιάλειας και ιδιαίτερα για τα λαϊκά στρώματα.

Για την ανατροπή αυτών των σχεδιασμών, καλούμε το λαό της Αιγιάλειας, το Δήμο, και τους φορείς, να αντιδράσουν και να απαιτήσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, ως ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό. Καλούμε τους βουλευτές της  Ν.Δ να πάρουν θέση, διαφορετικά θα πρέπει να απολογηθούν στους Αιγιαλείς και όχι μόνο. Οι συμπολίτες μας ένοιωσαν στο πετσί τους την απαξίωση του νοσοκομείου μας μέχρι το 2015,αλλα και την τιτάνια προσπάθεια που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση και όλου του προσωπικού του νοσοκομείου, για να σταθεί στα πόδια του και να επιτελέσει το έργο του.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις