Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Aννα ντε Αρμας: Tο νέο Bond girl ήρθε για να μείνει

Aννα ντε Αρμας: Tο νέο Bond girl ήρθε γι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από την Αβάνα στο Χόλιγουντ, είναι μια κούκλα λατίνα περήφανη για την καταγωγή της

Μια αισθησιακή κουβανο- ισπανίδα που μεγάλωσε στην Αβάνα και τώρα ζει στο Λος Αντζελες είναι το μοιραίο Bond girl στην καινούρια, πολυαναμενόμενη περιπέτεια του διάσημου πράκτορα.  «Συστημένη» από τον ίδιο τον Ντάνιελ Κρεγκ, συμπρωταγωνιστή της στο «Knives Out», αλλά και τη Τζέιμι Λι Κέρτις που προφήτευσε την εξέλιξή της σε νέα Σοφία Λόρεν, η 31 χρονη Αννα ντε Αρμας, έμαθε πολύ πρόσφατα αγγλικά αλλά αναμένεται να εξελιχθεί σε σταρ πρώτου μεγέθους με το που θα τη δούμε ως «Παλόμα» στο «No Time to Die» τον Απρίλιο. Η 25η ταινία του Μποντ σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα, θα είναι η τελευταία με το Ντάνιελ Γκρεγκ. Όμως η Αρμας «καλπάζει» και δεν βασίζει τις φιλοδοξίες της μόνο σε αυτό το φιλμ.

Με το καστ της περιπέτειας No time to Die.

Με το καστ της περιπέτειας No time to Die.

Ποζάροντας για το Vanity Fair

Ποζάροντας για το Vanity Fair

Ηδη έχει παίξει πλάι στους Κυάνου Ριβς και Ράιαν Γκόσλινγκ και μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα ενός ερωτικού θρίλερ που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ «Βαθιά νερά», σε σκηνοθεσία Εϊντριαν Λάιν, με συμπρωταγωνιστή τον Μπεν Αφλεκ. Στο «Blonde» που θα διακινηθεί ως ψηφιακή πλατφόρμα έχει κληθεί να ενσαρκώσει τη Μέριλιν Μονρόε και επιτυγχάνει μια απίστευτη μεταμόρφωση. (Το φιλμ του Αντριου Ντόμινικ έχει βασιστεί στο πολυσυζητημένο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Οουτς)

 

Περήφανη που είναι λατίνα η Αρμας απολαμβάνει πως οι ευκαιρίες για εκείνη και τους συμπατριώτες της έχουν αλλάξει στο Χόλιγουντ. «Δεν παίζουμε πια μόνο υπηρέτριες και πόρνες. Είμαι ηθοποιός και θέλω να ερμηνεύω οποιονδήποτε χαρακτήρα χωρίς προϋποθέσεις καταγωγής και άλλους τέτοιους περιορισμούς»  λέει χαρακτηριστικά. Κόρη δασκάλου, ήθελε να γίνει ηθοποιός από τα 14 χρόνια της και είδωλά της παραμένουν καλλιτέχνες της πατρίδας της και όχι stars παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.

«Βλέπαμε πολλές ταινίες από τις ΗΠΑ στην τηλεόραση. Περιέργως όμως για μένα όλα αυτά ήταν απλώς κινηματογραφικές ιστορίες. Δεν μπορούσα να ταυτιστώ μαζί τους γιατί δεν μιλούσαν για τη δική μου πραγματικότητα» σχολιάζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View