Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η επιστολή του Γιώργου Ρώρου στον Πελετίδη για την κινητοποίηση στην Πατρών - Πύργου

Η επιστολή του Γιώργου Ρώρου στον Πελετί...

"Η θέση της παράταξής είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση"

Επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έστειλε ο Γιώργος Ρώρος , επικεφαλής της παράταξης Ώρα Πατρών, για την Πατρών - Πύργου και ενόψεο της κινητοποίησης που θα γίνει στο Βουπράσιο στις 26 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή φορέων νομών Ηλείας, Αχαΐας κλπ. Του επισημαίνει ότι δεν συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί η πρότασή της για δημιουργία κοινής συντονιστικής επιτροπής, "με την ενότητα των δύο νομών και όχι μόνο". Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων  "αφού δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα να προχωρήσετε έστω σε συμβούλιο εκ περιφοράς, ώστε η Πάτρα να ενώσει την φωνή της με τους φορείς όλων των Νομών.

Φυσικά η θέση της παράταξής μας «ΩΡΑ Πατρών» είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση.

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε στις 26/2/2020 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών με την ευρεία συμμετοχή φορέων από τους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση στη θέση Βουπράσιο για την επιτάχυνση της κατασκευής της Πατρών-Πύργου όπως είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωρίζετε ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Καραμανλής Κωνσταντίνος επιθυμεί το έργο να δοθεί στους «αρεστούς» της κυβέρνησης της ΝΔ, εργολάβους της «Ολυμπίας Οδού» με άμεση συνέπεια το έργο να καθυστερήσει για άλλη μια 5ετία γεγονός που θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση  και νέο «κύκλο αίματος».

Η παράταξή μας ευθύς εξ αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο σας πρότεινε, να δημιουργηθεί κοινή συντονιστική επιτροπή, όπου θα αναλάβει πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις, διότι μόνο έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη. Με την ενότητα των δύο Νομών και όχι μόνο.

Κύριε Δήμαρχε,

Αφού δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα να προχωρήσετε έστω σε συμβούλιο εκ περιφοράς, ώστε η Πάτρα να ενώσει την φωνή της με τους φορείς όλων των Νομών.

Φυσικά η θέση της παράταξής μας «ΩΡΑ Πατρών» είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση.

Ο επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ»

Γιώργος Ρώρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις