Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με κέφι, χορό και τραγούδι, «πλημμύρισε» η Τριών Ναυάρχων! ΦΩΤΟ

Με κέφι, χορό και τραγούδι, «πλημμύρισε»...

Τα μέλη του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη

Με παραδοσιακό γλέντι, κέφι, χορό και τραγούδι, «πλημμύρισε» η Τριών Ναυάρχων, στην εορταστική εκδήλωση  που διοργάνωσε ο Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε για την Τσικνοπέμπτη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Ήρθε η ώρα λοιπόν που γεμίσαμε τσίκνα και καρναβαλική διάθεση το νέο μας χώρο δίπλα στην Τριών Ναυάρχων! Τσικνίσαμε παρέα για πρώτη φορά Αλ. Υψηλάντου και Σαχτούρη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ζωντανό και όμορφο.

Πλήθος κόσμου, μέλη του συλλόγου και της γειτονιάς,  διασκέδασαν με σκωπτικά παραδοσιακά καρναβαλικά και χορούς από την ομάδα παραδοσιακών χορών και φίλων της παράδοσης του Α.Σ.Τ.Ο. και συνεχίστηκε με ένα κεφάτο αποκριάτικο πάρτυ. Για περίπου μία ώρα, η ομάδα παραδοσιακών χορών του συλλόγου και οι περίοικοι, χόρεψαν και γέλασαν με την καρδιά τους με τα «πονηρά» τραγούδια της αποκριάς και  όλοι μαζί έγιναν «ένα» με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, δημιούργώντας παράλληλα μια τεράστια χορευτική παρέα.

Φυσικά οι ψήστες μας, από την ομάδα παραδοσιακών χορών, ήταν  εκεί από νωρίς. Ο Σύλλογος κέρασε κέφι, μουσική και κρασί και όλοι μαζί βάλαμε την καλή μας διάθεση! Ντυθήκαμε καρναβαλικά, πήραμε την ροκάνες μας και μπήκαμε στο ρυθμό του καρναβαλιού!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture