Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα ο Χρήστος Δασκαλάκης με το παιδικό παραμύθι για ενήλικες, "Το Γονεοτροφείο"

Στην Πάτρα ο Χρήστος Δασκαλάκης με το πα...

Στις 5 το απόγευμα, στο χώρο του βιβλιοπωλείου "Η Γωνιά του Βιβλίου"

Μία όμορφη όπως αναμένεται εκδήλωση ετοιμάζει η «Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου στο χώρο του βιβλιοπωλείου στην Αγ. Νικολάου 32, στην Πάτρα το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στις 5 το απόγευμα. Πρόκειται να παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Υδραίου στην καταγωγή συγγραφέα Χρήστου Δασκαλάκη με τίτλο «Το Γονεοτροφείο» που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Άγκυρα. Είναι ένα παραμύθι σε εικόνες του Βασίλη Παπατσαρούχα κι όπως αναφέρει η πρόσκληση της «Γωνιάς του Βιβλίου», οι Πατρινοί θα έχουν τη χαρά να συναντήσουν τον Χρήστο Δασκαλάκη και να απολαύσουν μία τρυφερή παρουσίαση, ένα ταξίδι από λέξεις, μελωδίες & συναισθήματα.

Περίληψη

Τι είναι άραγε αυτό το μεγάλο κτίριο στην κορυφή του λόφου; Γιατί είναι γεμάτο με μεγάλους που κάθονται πίσω από τα θρανία; Γιατί άνοιξαν οι πόρτες διάπλατα και γέμισε η αυλή με ποδήλατα και οι καρδιές με ελπίδα;

Ο Χρήστος Δασκαλάκης μοιράζεται μαζί μας μια ανατρεπτική ιστορία για τη δύναμη της οικογένειας, της ασφάλειας, της αποδοχής και της αγάπης. Ένα ενήλικο παραμύθι για παιδιά και ένα παιδικό παραμύθι για ενήλικες. Ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ, τρυφερότητα, αισιοδοξία και μυρωδιά από μαμά...

Ο Χρήστος Δασκαλάκης που πρόκειται να επισκεφθεί και σχολεία της Πάτρας την προηγούμενη μέρα, έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσε στο νησί της Ύδρας μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Σπούδασε Συμβουλευτική και Ψυχολογία στο Mediterranean College, Δημιουργική Γραφή στο Open College Of the Arts, Θεωρία της Μουσικής και Ορθοφωνία στο Ελληνικό Ωδείο και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του με μαθήματα στην Υποκριτική και Σκηνοθεσία στο Θέατρο Των Αλλαγών. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Ο ελεύθερος χρόνος του είναι γεμάτος από ταξίδια, σελίδες με μικρές ιστορίες, παραμύθια και στίχους. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, χωρίς να ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη, την Ύδρα. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, επισκεφτείτε την προσωπική του ιστοσελίδα www.christosdaskalakis.com.

Ο συγγραφέας θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου του «Το Γονεοτροφείο».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture