Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My style rocks: Η Κιάρα έβαλε τα κλάματα και παραδέχθηκε ότι είχε βοήθεια! BINTEO

My style rocks: Η Κιάρα έβαλε τα κλάματα...

Έσπασε μπροστά στους κριτές

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της (ξανά) και σχεδόν με λυγμούς η παίκτρια του My Style Rocks συνέχισε λέγοντας:

«Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι πολύ καλά. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε να ακούσω». Στο σημείο εκείνο, η Κιάρα Μαρκέζη παραδέχτηκε πως μπήκε στο παιχνίδι, φορώντας look που ετοίμαζαν άλλοι για εκείνη.

«Τα λουκ που είχα φτιάξει, δεν τα είχα φτιάξει εγώ, την πρώτη εβδομάδα. Προσπάθησα να ζητήσω βοήθεια γιατί δεν είχα καταλάβει το παιχνίδι, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται» υποστήριξε.

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου βέβαια δεν απάντησε, παρά τις ερωτήσεις των κριτών του My Style Rocks, στην ερώτηση ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι που την συμβούλεψαν.

«Την πρώτη εβδομάδα πήρα μια βοήθεια για να έρθω εδώ με ένα decent look. Τη δεύτερη βδομάδα ίσως πήρα μια βοήθεια από κάποιες φίλες, από τη μαμά μου. Και από εκεί και πέρα προσπαθούσα μόνη μου παραδέχτηκε.

«Εδώ δεν είμαστε να πάρουμε κεφάλια, ούτε θα κερδίσουμε κάτι αν φύγεις ή αν μείνεις. Αλλά είναι πάρα πολύ ωραίο να καθαρίσεις τη θέση σου» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου, απευθυνόμενη στην παίκτρια του My Style Rocks, πριν εκείνη επιστρέψει στη θέση της. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Στικούδη σταμάτησε τη ροή της εκπομπής καθώς η Κιάρα Μαρκέζη ξέσπαγε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight