Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωτήλας: «Περίεργη η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες»

 Φωτήλας: «Περίεργη η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ ...

Στο Open ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ

 

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Open φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας. Σημεία από την τοποθέτηση του στην εκπομπή του OPEN BEYOND «Ώρα Ελλάδος 7:00» με τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου:

-          Οι προστατευόμενοι μάρτυρες προσήλθαν και κατέθεσαν 29 φορές στους δικαστές. Δεν καταλαβαίνω την άρνησή τους να καταθέσουν για 30η φορά στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που λειτουργεί υπερκομματικά ως δικαστική αρχή και προβλέπεται από συγκεκριμένες διατάξεις του Συντάγματος. Δέκα Υπουργοί σπιλώθηκαν με καταγγελίες  τους και σήμερα οι συγκεκριμένοι μάρτυρες είναι άφαντοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει περίεργη σπουδή να τους προστατεύσει! Δεν πρέπει να εξεταστούν;

-          Η τιμολόγηση φαρμάκων πάντα γίνεται με ομόφωνη απόφαση από την επιτροπή τιμολόγησης του Υπουργείου πριν την υπογράψει ο Υπουργός. Ο κ. Ευαγγελάτος που ήταν μέλος της επιτροπής είχε υπογράψει και αυτός την ομόφωνη απόφαση τιμολόγησης και μετά κατήγγειλε τον τότε Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

-          Πρέπει να καταλάβουμε ότι το προσφυγικό / μεταναστευτικό είναι ανάγκη να αντιμετωπιστεί. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί. Τα κλειστά κέντρα προχωρούν και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις