Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με παγέτα και γκλίτερ έρχεται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς στην Πάτρα ο Tonis Sfinos

Με παγέτα και γκλίτερ έρχεται την τελευτ...

Για μία μοναδική live αποκριάτικη μουσικοχορευτική βραδιά

Έχει ξαναεμφανιστεί στο Πατρινό καρναβάλι & όχι μόνο και θα ξαναέρθει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 1η Μαρτίου 2020 για να εμφανιστεί σε live πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και με την πρόσκληση στα 35 ευρώ.

Ο λόγος για τον αμίμητο σώουμαν, τραγουδιστή και διασκεδαστή Tonis Sfinos, ο οποίος απ’ όσο είδαμε στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή 21/2 και την τελευταία Παρασκευή της αποκριάς 28/2 θα είναι στη Θεσσαλονίκη στον Μύλο Love Αποθήκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του, για το αστείρευτο κέφι του, ο μετρ της διασκέδασης Tonis Sfinos φέτος αλλάζει στέκι και στήνει την δική του ντισκοτέκ από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και για λίγες αποκριάτικες εμφανίσεις, στη Θεσσαλονίκη και στον πολυχώρο του Μύλου, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση λειτουργίας του. 

Με όνομα που παραπέμπει σε διασκέδαση εποχής περασμένων δεκαετιών, γεμάτο με γκλίτερ, ντισκομπάλες αλλά και με φουλ παγέτα, υπόσχεται ξέφρενες αποκριάτικες νύχτες με πολύ χορό και πονηρό φλερτ πλαισιωμένες φυσικά από όλες τις φρέσκες επιτυχίες των 70’ς – 80’ς και 90ς.

Μαζί του, η μπάντα που τον συνοδεύει εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, οι Playmates, o ηθοποιός και τραγουδιστής Αντώνης Παπαηλίας και η τραγουδίστρια Νάγια Δούκα.

Στην Πάτρα ο Ελληνοκαναδός  Tonis Sfinos που όπως έχει πει κατάγεται από τα Φίλια Καλαβρύτων, αναμένεται να ξεσηκώσει τους καρναβαλιστές και να χαρίσει τρελό κέφι.

Η live μουσικοχρευτική εμφάνιση του θα γίνει στο κέντρο Αστέρια Live το βράδυ της Κυριακής 1/3.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight