Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γύρος... δεύτερος σήμερα για τους προστευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Νοvartis - Μετά τον άφαντο "Σαράφη" καλείται η "Αικατερίνη Κελέση"

Γύρος... δεύτερος σήμερα για τους προστε...

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο προχωρά η δικαστική εξέταση της υπόθεσης

Ιδιαίτερα υψηλοί παραμένουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευση με αφορμή τις παλινωδίες της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα των προστατευόμενων μαρτύρων στο πλαίσιο της Προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο και Novartis.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος «Αικατερίνης Κελέση» και μένει να φανεί εάν θα παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ ή θα ακολουθήσει τον δρόμο που διάλεξε ο «Μάξιμος Σαράφης».

Υπενθυμίζεται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας που ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει ενώπιον αντιπροσωπείας της Προανακριτικής επιτροπής στη ΓΑΔΑ, χθες, δεν εμφανίστηκε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Επιτροπή διέταξε την βίαιη προσαγωγή του, ενέργεια που θεωρείται παράνομη, καθώς παραβιάζει τον νόμο που θέλει ο προστατευόμενος μάρτυρας να καλύπτεται από τη Δικαιοσύνη και μόνο ο Εισαγγελέας να έχει δικαίωμα να άρει το καθεστώς προστασίας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις