Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο Ελληνίδες αντιμέτωπες στον β' ημιτελικό της Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ

Δύο Ελληνίδες αντιμέτωπες στον β' ημιτελ...

Η 25χρονη Αθηνά Μανουκιάν που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία και η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα μας με το "Supergirl"

Απόλυτα Ελληνικό χρώμα θα έχει η φετινή συμμετοχή της Αρμενίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στην Ολλανδία καθώς όπως έγινε γνωστό, η 25χρονη Αθηνά Μανουκιάν που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με το Νίκο Βέρτη και την Τάμτα ενώ πρόπερσι είχε εντυπωσιάσει στο Βρετανικό X Factor και είχε εισπράξει κολακευτικά σχόλια από τον Ρόμπι Γουίλιαμς, θα εκπροσωπήσει τελικά την Αρμενία στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η αρμενικής καταγωγής Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή της για τον εθνικό τελικό της Αρμενίας μέσω αποκλειστικής συνέντευξής που είχε δώσει στην εφημερίδα «Espresso» πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το Depi Evratesil 2020, ο εθνικός τελικός της Αρμενίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Σε αυτόν πήραν μέρος συνολικά 12 καλλιτέχνες, με τα αποτελέσματα να καθορίζονται από έναν συνδυασμό televoting και ψηφοφορίας 8μελούς κριτικής επιτροπής, αλλά και ακόμη μιας διεθνούς επιτροπής. Νικήτρια τελικά ανακηρύχθηκε η 25χρονη Αθηνά Μανουκιάν, η οποία με το τραγούδι της «Chains on you» σε μοντέρνο ρυθμό ραπ/r’n’b, κατάφερε να μαγέψει κοινό και επιτροπή, συγκεντρώνοντας συνολικά 168 βαθμούς.

Η γοητευτική και σέξι Αθηνά Μανουκιάν έχει γεννηθεί στις 22 Μαΐου του 1994 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς. Ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για τη Junior Eurovision του 2008 με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης» και αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ έγραψε κι ένα τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου.

Τα singles της «Party Like A Freak», «I Surrender», «Να λες πως μ’ αγαπάς» έγιναν χρυσά, ενώ συμμετείχε και στο βρετανικό «X-Factor» όπως προείπαμε. Το τραγούδι «Chains on you» είναι μια δημιουργία της ίδιας και του dj Paco.

*Όσο για την 18χρονη Ελληνο-Oλλανδή Στεφανία Λυμπαρακάκη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Γιουροβίζιον ετοιμάζεται πυρετωδώς με το ποπ κομμάτι ««Supergirl» του Δημήτρη Κοντόπουλου κι όπως ανακοινώθηκε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ του θα παρουσιαστούν την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Γιουροβίζιον, αντίστροφη μέτρηση».

Η Στεφανία ήρθε ξανά στην Ελλάδα από την Ολλανδία για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που γίνονται στη Μαρίνα του Φλοίσβου, όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, ethnos.gr. Το βιντεοκλίπ της Στεφανίας σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ο οποίος μετρά συνεργασίες με γνωστούς αστέρες της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Ελληνίδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον β’ ημιτελικό της φετινής 65ης Eurovision καθώς εκεί συμμετέχουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Αρμενία. Ο β’ ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight