Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέα η 27χρονη μητέρα για το νεκρό μωρό στην Πλαζ - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέα η 27χρονη μητέρα για το νε...

Ολοκληρώθηκε η απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 27χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της στην Πλαζ της Πάτρας το οποίο φέρεται να άφησε εκεί η ίδια.

Η 27χρονη οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή, μετά την τριήμερη προθεσμία που είχε ζητήσει και έπειτα από την απολογία της, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης έγινε δεκτή με δάκρυα από την 27χρονη, η οποία οδηγήθηκε από τους Λιμενικούς στο Λιμεναρχείο και από εκεί θα οδηγηθεί στο Μεταγωγών για πάει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. H μητέρα της 27χρονης κατηγορούμενης, στο άκουσμα της απόφασης λύγισε και άρχισε να λέει "πάρτε εμένα μέσα, πάρτε με και μένα, όχι το παιδάκι μου".

Η 27χρονη σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της συντετριμμένος δηλώνει ότι η κόρη του κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη από όλους και πως δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος. "Αν ήξερα κάτι θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση;"

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της 27χρονης ο πατέρας της στεκόταν όρθιος με σκυμμένο κεφάλι και η μητέρα καθιστή επίσης σκυφτή ανέμενε την απόφαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις