Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ράκος η μάνα και ο πατέρας της 27χρονης - Απολογείται ΤΩΡΑ στον Ανακριτή Πάτρας - ΦΩΤΟ

Ράκος η μάνα και ο πατέρας της 27χρονης ...

Σε εξέλιξη η απολογία της μητέρας του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στην Πλαζ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία της μητέρας του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στην Πλαζ την προηγούμενη εβδομάδα και όπως φέρεται να έχει παραδεχτεί και η 27χρονη μητέρα του, ήταν αυτή που το άφησε εκεί. Αυτή την ώρα απολογείται στον Ανακριτή Πατρών και απέξω την αναμένουν σκυφτοί και συντετριμμένοι η μάνα και ο πατέρας της.

Ο πατέρας στέκεται όρθιος με σκυμμένο κεγάλι και η μητέρα καθιστή επίσηες σκυφτή αναμένει την απόφαση. Πριν λίγο η 27χρονη βγήκε από την πόρτα του Ανακριτή και οδηγείται στον Εισαγγγελέα.

Η μητέρα της 27χρονης σήμερα έξω από τα δικαστήρια

Η μητέρα της 27χρονης σήμερα έξω από τα δικαστήρια

Η 27χρονη σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της συντετριμμένος δηλώνει ότι η κόρη του κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη από όλους και πως δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος. "Αν ήξερα κάτι θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση;"

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη πάσχει από επιλόχιο κατάθλιψη και για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εξέλιξη που σύμφωνα με τον ίδιο θα οδηγήσει σε μετατροπή του κατηγορητηρίου σε παιδοκτονία.

Το απόγευμα στα δικαστήρια πιθανότατα θα καταθέσει και ο σύντροφος της 27χρονης, ο οποίος κατά πληροφορίες αναμένεται να ισχυριστεί πως όταν πληροφορήθηκε την εγκυμοσύνη της ζήτησε να κρατήσει το παιδί ακόμη και αν χώριζαν και πως θα το έπαιρνε υπο την επιμέλειά του αν δεν το ήθελε η ίδια. Ακόμη αναμένεται να πει πως λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η 27χρονη του τηλεφώνησε και του είπε πως απέβαλε. 

 

 
Το ξέσπασμα της μάνας της 27χρονης
Εν τω μεταξύ, συγκλονισμένη είναι, η μητέρα της 27χρονης, η οποία όπως δηλώνει, δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη και ήταν αντίθετη με τον δεσμό που διατηρούσε η κόρη της. Η μητέρα περιγράφοντας στους λιμενικούς τι συνέβη, μετά την αποτρόπαιη πράξη της 27χρονης, ανέφερε: «Όταν μπήκα στο σπίτι μου, βρήκα την κόρη μου ξαπλωμένη. Φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αγχωμένη. Την ρώτησα τι έχει και μου απάντησε, ότι έκανε ένα έκτακτο χειρουργείο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Μόλις σήκωσα το πάπλωμα, για να δω την τομή και από αυτό που είδα κατάλαβα, πως πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα πως έχει γεννήσει».

Όπως ανέφερε η μητέρα της 27χρονης στους λιμενικούς «τους τελευταίους δύο μήνες η κόρη μου είχε συνεχώς νεύρα και οτιδήποτε της έλεγα, μου απαντούσε με έντονο εκνευρισμό. Από τον Ιανουάριο του 2020 άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Εκνευριζόταν με το παραμικρό, σε τέτοιο σημείο που σταμάτησα να την ρωτάω πράγματα για μην αντιδρά άσχημα». Η μητέρα της 27χρονης είπε ακόμα, πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, ήταν αντίθετοι με τον δεσμό που διατηρούσε η κόρη τους και υποστηρίζουν πως εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεσή της: «Ήμουν εντελώς αντίθετη σε αυτή τη σχέση, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν, περίπου 17 χρόνια, καθώς και ότι ζούσε με τους γονείς του, που τον συντηρούσαν οικονομικά. Για αυτούς τους λόγους, της έλεγα συνεχώς, ότι «δεν είναι άνθρωπος αυτός για σένα, θα καταστραφείς με αυτόν»».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις