Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το Σάββατο η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου Λευκιωτών στο Μεσολόγγι

Το Σάββατο η ετήσια εκδήλωση του συλλόγο...

Στη μουσική βραδιά ο κόσμος θα απολαύσει την εκλεκτή μουσική ομάδα των SibeΜόρια & την Σταυρούλα Δαλιάνη στο τραγούδι

Τους πρώτους μήνες του χρόνου, εδώ και πολλά χρόνια, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Λευκιωτών «Η Αγία Παρασκευή», χωριανοί και φίλοι του χωριού, ανταμώνουν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται στο Μεσολόγγι, τόπο διαμονής και σημείο αναφοράς των περισσότερων χωριανών.

Μετά την περσινή πρώτη παρουσία του παραδοσιακού συγκροτήματος SibeΜόρια σε εκδήλωση του Συλλόγου Λευκιωτών, φέτος η νεανική ομάδα των άριστων μουσικών της περιοχής θα είναι για δεύτερη χρονιά παρόντες, ενώ μαζί τους θα είναι στο τραγούδι η Σταυρούλα Δαλιάνη.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στην ταβέρνα  "Αλίκυρνα" (Γκιούσας), στον Άγιο Θωμά, στις 9 το βράδυ για να ανταμώσουμε όπως κάθε χρόνο, να κόψουμε την πίτα του Συλλόγου μας και να γλεντήσουμε όλοι μαζί με τραγούδια και σκοπούς από την περιοχή μας και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Λευκιωτών «Η Αγία Παρασκευή» σας εύχονται καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη καθώς όσα επιθυμείτε για εσάς και την οικογένειά σας.

Η τιμή εισόδου είναι 18 ευρώ & για τα παιδιά 8 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture