Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τώρα: Σύσκεψη Απ. Κατσιφάρα με αιρετούς για το ΕΣΠΑ

Τώρα: Σύσκεψη Απ. Κατσιφάρα με αιρετούς ...
Βγενόπουλος Φάνης

"Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ευρώ για τα έργα" τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη στην Πάτρα, στην αίθουσα που συνεδρίαζε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αχαΐας, με θέμα την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ. Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με στόχο των συντονισμό των φορέων που υλοποιούν έργα από το χρηματοδοτικό πλαίσιο.

Στην ομιλία του ο κ. Κατσιφάρας, κάλεσε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κατευθυνθούν στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που θα φέρουν ενίσχυση της απασχόλησης και στήριξη του οικονομικού ιστού της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε να αξιοποιηθεί όλος ο Μάρτιος, ώστε να μην χαθεί ούτε ευρώ από τα χρηματοδοτικά πλαίσια και ζήτησε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ των φορέων υλοποίησης των έργων, ώστε να εισρεύσουν στην περιοχή και άλλα κονδύλια.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, Τάσος Αποστολόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημάρας, οι δήμαρχοι Αιγίου Στάθης Θεοδωρακόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο δήμαρχος Ερύμανθου Θάνος Καρπής, αντιδήμαρχοι καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις